طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما بجای شکر این طرح میپردازد به چگونگی تولید کیک متناسب با قند مایع خرما در تیراژ بالا،مقدمه محصول، بررسی عرضه و تقاضا برای بازار، فن‌آوری و روش تولید، مقدار مواد خام مورد نیاز، پیشنهاد مساحت مناسب برای اجرای پروژه، مطالعه مالی و تجمع.به طور کلی قند خرما  از شیره خرما است که پس از استخراج، عصاره نخل را با از بین بردن پکتینی، پروتیین، فیبر و ترکیبات رنگی تصفیه می‌کند. فروکتوزهای شیرین کننده characteristics مانند other دیگر نظیر ساکارز و گلوکز مایع در فرآیند تولید محصولات confectionery مثل کیک، بیسکوییت، شیرینی‌ها و … هستند.این طرح را میتوانید دانلود نمایید.

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید.

                            


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها